De Biertuin Prinsengracht
Wisseltaps

Wisseltaps

  • Brewdog – Mallow Martian, Imperial Milk Stout 10.5% ABV
  • Van Moll - Triple Trouble, Belgian Tripel 8.5% ABV
  • vandeStreekbier - Fourstroke, Quadruple 9.2% ABV
  • Het Uiltje - Apfelstrudel Doppelbock, Doppelbock 11% ABV
  • Brouwerij ‘t IJ – Bukowski, Blond 6,5% ABV
Biertuin X Mokum Magazine Bingo

Biertuin X Mokum Magazine Bingo

Zondag 24 maart presenteert de Biertuin Prinsengracht weer een Beer & Bingo in samenwerking met Mokum Magazine. Reserveer nu een tafel en mail naar info@debiertuinprinsengracht.nl!

De Biertuin Prinsengracht

SPECIAALBIEREN EN VERS GEGRILDE KIP VAN 'T SPIT

De Biertuin Prinsengracht is de 2e vestiging. De nieuwe locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein.

Bij De Biertuin kun je terecht voor een groot wisselend assortiment bieren (25 tapbieren en meer dan 120 bieren van fles), goede lunchgerechten en een uitgebreide borrelkaart. In de avond serveren we 12 klassieke hoofdgerechten, waaronder onze welbekende kippetje, hamburger, spare-ribs en schnitzel. 

Bij de Biertuin Prinsengracht kunt u reserveren, voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar contact. Voor overige vragen kunt u bellen naar 020 737 2941. Mocht u niet gereserveerd hebben, maar komt u gewoon binnen gelopen, dan zorgen wij er wel voor dat u zo snel mogelijk aan tafel kunt.  

#DeBiertuinPrinsengracht