De Biertuin Prinsengracht
De Biertuin invites de Prael

De Biertuin invites de Prael

11 februari 2018 - Brouwerij de Prael komt op bezoek bij de Biertuin Prinsengracht. Zij nemen deze dag onze binnentuin over met hun bieren en roemruchte bingo. Kom gezellig langs en speel mee voor mooie prijzen.

Wisseltaps van de maand

Wisseltaps van de maand

  • Brewdog - Off Duty Alien IPA, 6.5% 
  • Lagunitas Brewing Company - A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale, 7.5%
  • Brouwerij de Eeuwige Jeugd - Lellebel Blonde Ale, 5.7%
  • vandeStreek bier - Mango Milkshake IPA, 6.25% 

De Biertuin Prinsengracht

SPECIAALBIEREN EN VERS GEGRILDE KIP VAN 'T SPIT

De Biertuin Prinsengracht is de 2e vestiging. De nieuwe locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein.

Bij De Biertuin kun je terecht voor een groot wisselend assortiment bieren (25 tapbieren en meer dan 120 bieren van fles), goede lunchgerechten en een uitgebreide borrelkaart. In de avond serveren we 12 klassieke hoofdgerechten, waaronder onze welbekende kippetje, hamburger, spare-ribs en schnitzel. 

Bij de Biertuin Prinsengracht kunt u reserveren, voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar contact. Voor overige vragen kunt u bellen naar 020 737 2941. Mocht u niet gereserveerd hebben, maar komt u gewoon binnen gelopen, dan zorgen wij er wel voor dat u zo snel mogelijk aan tafel kunt.